CCD released twee nieuwe SUV's

Gepubliceerd op 29 februari 2024 om 21:08

Geschreven door: Rebecca Kiramman; Foto's door: Koen Jansen

VIJFHUIZEN - Gisteravond was de tweede release van het jaar van de CCD. De eerdere release werd gedaan door Goro Takemura. Na zijn overlijden nam Koen de Wasbeer het stokje over als leiding van de CCD. Even later sloot ook Dylan Grapperhaus zich bij Koen aan en zij zijn nu samen leiding van de Custom Car Dealer. Bij de release waren ook beide CCD leidingen aanwezig.

 

 

Tijdens dit event werden er twee nieuwe auto's uitgebracht. Er werden ook twee auto's opnieuw uitgebracht. De nieuwe auto's waren de Dodge Durango SRT en de Jeep Trackhawk. De Dodge Durango zal 400K gaan kosten en de Jeep 450K. De twee opnieuw uitgebrachte auto's waren de Dodge Challenger en de Dodge Charger. Deze blijven hetzelfde in prijs alleen zullen ze wel anders klinken door het nieuwe uitlaatsysteem. De Dodge Challenger kost 160K en de Dodge Charger 520K. Zie hieronder een foto van de Dodge Durango SRT.

 

 

Er kwam best wat man af op de release van deze auto's en er zijn ook een aantal auto's verkocht. Ben jij nieuwsgierig naar de nieuwe auto's of wil je een andere auto kopen? Kom dan vooral langs bij de CCD. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.