Feest abrupt verstoort door meerdere incidenten

Gepubliceerd op 28 februari 2024 om 22:37

Geschreven door: Justin Force; Foto's door: Fleur Potlood

VIJFHUIZEN - Op dinsdagavond tussen 20.30 en 21.00 hadden meerdere inwoners zich verzameld voor een surpriseparty voor Nina de Breker, gezien zij op deze dag jarig was. Dit alles was grotendeels georganiseerd door Fleur Potlood, zij had iedereen opgetrommeld om er een geslaagd feest er van te maken. Er waren DJ’s, beveiliging, serveerders en natuurlijk ook strippers aanwezig. Daarnaast was de bedoeling dat iedereen iets paars aan deed tijdens het feest.

 

Meerdere inwoners hadden zich verzameld voor dit feestje om Nina de Breker te feliciteren. Helaas zorgde dit ook voor ongenodigde gasten, die het feest meer zagen als een easy target om mensen onvrijwillig mee te kunnen nemen. Hierdoor is er behoorlijk wat overlast ontstaan.

 

 

Nadat een agent Nina de Breker persoonlijk feliciteerde en daarna weg wilde gaan gebeurde er iets naars. De agent kreeg niet de mogelijkheid zijn dienst door te zetten gezien de agent koelbloedig is doodgeschoten door onbekende personen. Kort daarna arriveerde een deel van het Korps van Vijfhuizen op de parkeerplaats van de stripclub Vanilla Unicorn. Fleur Potlood stond de agenten ter woord en garandeerde dat niemand in het pand te maken had met de dood van de politie agent.

Korte tijd bleef de politie polshoogte houden rondom het gebouw en fouilleerde iedereen die de stripclub wilde verlaten op eventueel vuurwapen bezit. De gemoederen in de stripclub liepen hoog op en mensen werden zenuwachtig en overwogen om actie te ondernemen tegen het korps. Uiteindelijk besloot iedereen binnen te blijven, af en toe ging er iemand naar buiten om op de hoogte te zijn wat zich buiten plaatsvond.

 

 

Nadat de politie de omgeving veilig had verklaard en waren vertrokken, kwam er binnen korte tijd 4 gewapende wit geklede mannen binnen met een motor helm op. De organisatie en vrijwilligers die bij het feest aanwezig waren grepen snel in om de veiligheid van bezoekers te garanderen door ze backstage in veiligheid te brengen.

 

Er ontstond een kort vuurgevecht tussen een bezoeker en de vier gewapende mannen. Hierdoor is helaas een iemand te komen overlijden, die zijn leven opofferde voor de veiligheid van de rest van de aanwezigen. Verder is een van de gewapende mannen dodelijk getroffen, waardoor vervolgens alle vier de mannen zich terug trokken en het gebouw verlieten verlaten door de hoofdingang.

 

Om nog meer incidenten te voorkomen en de veiligheid van de overige bezoekers van het feestje te garanderen is iedereen vervolgens op eigen initiatief vertrokken door de nooduitgang om zo snel mogelijk de locatie te verlaten.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.