PostOP opgerold

Gepubliceerd op 15 februari 2024 om 22:45

Geschreven door: Rebecca Kiramman; Foto's door: Rebecca Kiramman

VIJFHUIZEN - Vanavond mocht de Omroep mee met het korps. Zij gingen een geheime locatie oprollen. Vlak voor de inval werd de Omroep bericht met de vraag of zij mee wilden gaan met de politie bij deze operatie. Dit aanbod konden wij natuurlijk niet afslaan!

 

 

Voordat we konden vertrekken moesten we wachten tot de machtigingen binnen gekomen waren, de post had namelijk vertraging. Toen deze binnen was en de AOT verzameld was was het tijd om naar de locatie te gaan. Met een aantal voertuigen werd er naar de locatie gereden. Eenmaal daar aangekomen verspreidden de korpsleden zich over het gebied met verschillende trailers. Bij een van de trailers stonden twee mannen. Het leek erop dat zij als beveiliging aan het werk waren. Na een kort gesprek werden de mannen uit voorzorg aangehouden en meegenomen. Later zijn zij bij het hoofdbureau ook ondervraagd en daarna vrijgelaten.

 

 

De locatie bevond zich in een van de witte trailers. In de trailer stond een tafel met spullen en een onbekende man. Korpsleiding vertelde dat het mogelijk was om hier illegale goederen te produceren, verkopen en verhandelen. De trailer is nu afgesloten en niet meer toegankelijk voor inwoners. Verder staan er ook zwarte borden om de trailer heen.

 

 

Hoe het korps achter de locatie is gekomen willen ze niet helemaal vrijgeven. De korpsleiding geeft wel aan dat de locatie is gevonden door ‘de laksheid van de inwoners’.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.