CCD leiding dood aangetroffen

Gepubliceerd op 23 januari 2024 om 20:35

Geschreven door: Rebecca Kiramman, Foto's door: Koen Jansen
VIJFHUIZEN - Vanavond kreeg Vijfhuizen slecht nieuws. Goro Takemura, leiding van de CCD, is om het leven gekomen. Er zijn nog veel onduidelijkheden over de dood van Goro Takemura. Toch wil de Omroep proberen duidelijkheid te scheppen over deze gebeurtenis. 

 

Om ongeveer 19:25 op dinsdagavond kreeg de Omroep een anoniem bericht binnen met een locatie, bij de smelterij. Toen wij daar aankwamen stond er al een ambulance voor de deur, en in de buurt van de ingang een blauwe auto. De auto stond nog open, het leek alsof iemand met haast naar binnen was gegaan. Eenmaal binnen zagen wij iemand op de grond liggen. Dit bleek later Goro Takemura te zijn. De ambulancier stond er ook al bij en zei dat het slachtoffer geen pols meer had. Hij had een schotwond in zijn hoofd en meerdere schotwonden in zijn borst. Op zijn borst, op de plek van zijn hart, lag een briefje en een roze bloesemblaadje. Ik zal hieronder een foto zetten van het briefje dat bij Goro lag. De tekst op het briefje was geschreven in het Japans. WIj hebben de vertaling opgezocht en het betekent: ‘’Het eerste blad van de bloesemboom is gevallen. Verbrand alles. Alleen op die manier zal de orde weer wederkeren.’’ 

 

 

Even later was de politie ook ter plaatse. Zij hebben foto’s gemaakt van de crime scene en hebben de kogelhulzen meegenomen. Er zal waarschijnlijk nog een politie onderzoek plaatsvinden naar aanleiding van deze vermoedelijke liquidatie.

 

 

Koen de Wasbeer had rond 19:15 op twitter gezet dat hij Goro al drie keer had gebeld maar dat Goro niet opnam. Ik heb Koen gebeld om te vragen waarom hij Goro zocht. Koen vertelde toen dat Goro in dienst was bij de CCD totdat hij werd gebeld door een anoniem nummer. Goro klonk eerst boos aan de telefoon maar later klonk het meer angstig. Daarna is Goro na te roepen dat die moest gaan naar buiten gerend en heeft Koen hem niet meer gezien. De dood van Goro laat veel vragen achter. Hopelijk zullen deze met de tijd ook antwoorden krijgen. We hopen dat er binnenkort ook duidelijk wordt wie Goro zijn taken over zal nemen bij de CCD, en hoe Seisan racing verder zal gaan zonder Goro. Wij vanuit Omroep Vijfhuizen willen in ieder geval de vrienden en familie van Goro veel sterkte wensen met het verlies. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.