Ride-out Boneriders groot succes

Gepubliceerd op 10 februari 2024 om 11:28

Geschreven door: Rebecca Kiramman; Foto's door: Martijn de Jong

VIJFHUIZEN - Gisteravond vond een ride-out georganiseerd door de Boneriders MC plaats. De ride-out was al een tijdje geleden aangekondigd en was toegankelijk voor de hele stad. Iedereen die interesse had mocht mee rijden. Ook hulpdiensten werden gevraagd om mee te rijden. De enige voorwaarde: je moest op de motor! Als je zelf geen motor had was er een mogelijkheid om een motor te lenen van de motorclub.

 

 

Op de avond zelf ging de motorverkoop eerder open zodat iedereen die een motor wilde kopen voor de ride-out de mogelijkheid hiervoor kreeg. Ondertussen verzamelden de geïnteresseerden zich al bij de motorverkoop. Er waren meerdere agenten, ambulanciers en medewerkers van de anwb op de motor. Verder waren er ook een aantal inwoners aanwezig om mee te rijden. Rond 20:00 vertrokken alle motoren in een stoet. De leden van de motorclub hadden een route uitgestippeld voor de ride-out. De route ging door de bergen, over snelweg en ook een deel van de stad was te zien. Uiteindelijk eindigde de ride-out bij de Vanilla Unicorn. Bij de Vanilla Unicorn werd er nog even nagepraat over de avond en was er een mogelijkheid om binnen even gezellig wat te drinken. 

 

Onderweg tijdens de ride-out was er ook nog tijd voor een pauze, werden er regelmatig motoren gerepareerd en werd er vooral motor gereden. De Boneriders bedankt iedereen die aanwezig was en die mee heeft geholpen. Zij vonden de avond een groot succes! Hopelijk zal er binnenkort nog eens een ride-out plaats vinden!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.