Wintereditie van Slechtste Chauffeur Van Vijfhuizen een succes!

Gepubliceerd op 18 december 2023 om 22:59

Liever niet lezen maar wel benieuwd naar het artikel? Luister naar dit artikel via de opname hierboven, voorgelezen door: Thomas Huiskweek

Geschreven door Rebecca Kiramman

VIJFHUIZEN - Vanavond was er weer een nieuwe editie van de slechtste chauffeur van Vijfhuizen, deze keer zelfs een editie met sneeuw! Dit zorgde voor extra veel botsingen en chaos wat tot een leuk evenement heeft geleidt. Voor het evenement werden 10 mensen genomineerd door middel van stemmen van inwoners van Vijfhuizen. Verder werden er ook twee wildcards uitgegeven door de ANWB en door de politie. Een paar deelnemers konden helaas niet aanwezig zijn, gelukkig werden deze vervangen en kwam er zelfs een onverwachte winnaar (of eigenlijk verliezer) uit de hoek. 

 

 

Uiteindelijk werden er 3 rondes gereden. Het doel was om zo snel mogelijk om de militaire basis te rijden, zonder je auto natuurlijk te erg te beschadigen. Na de eerste ronde, waarbij alle deelnemers moesten rijden, kwam er een halve finale waarbij maar 6 man de weg op ging. Vier man reed de finale. In de eerste ronde werden speciale auto's gebruikt met kerstbomen erop. De tweede ronde had auto's met een strik, en in de laatste ronde werd er zelfs gereden in de hamburgerauto's! Dit leidde tot veel enthousiasme van het publiek en van de deelnemers. Na het evenement mocht iedereen ook nog even vrij rijden in de hamburgerauto's. Na heel veel rondjes rijden is Peter Cronkel uitgeroepen tot slechtste chauffeur van Vijfhuizen. Hij zal daar vast binnen het korps nog veel over horen! De zes deelnemers die in de halve finale waren gekomen krijgen binnenkort de kerstboomauto bezorgt in hun garage. Verder is er voor de geïnteresseerden een 'slechtste chauffeur van Vijfhuizen' jasje beschikbaar in de kledingwinkel.

 

https://www.twitch.tv/videos/2007609490

 

Kon je er niet bij zijn maar ben je wel heel erg nieuwsgierig? Dan kan je via de link hierboven kijken naar de liveopname van Barend, hij was mee met de Omroep heli, Joseph Civello gaf ondertussen commentaar. Aankomende woensdag, 20 december, zal er vanuit Seisan een evenement georganiseerd worden voor de beste chauffeur. Ik ben benieuwd wie dat zal worden! 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.