Nieuw pand ANWB komt steeds dichterbij

Gepubliceerd op 7 december 2023 om 23:07

Geschreven door: Rebecca Kiramman; Foto's door: Koen Jansen
VIJFHUIZEN - Het is al een tijdje bekend dat de ANWB een nieuw pand krijgt. Het pand wordt gebouwd door het bouwbedrijf Krikkebouw, een bekend bedrijf binnen Vijfhuizen. Inmiddels is het bouwproces zo ver dat het personeel van de ANWB maandag een eerste kijkje kon nemen binnen het gebouw.  Het nieuwe gebouw bevindt zich vlakbij de huidige ANWB. Nieuwsgierige omstanders kunnen het gebouw dat in steigers staat ook komen bekijken. Toen ik met het omroep team bij het gebouw ging kijken ging Bakmet op onderzoek uit en viel hij van een van de steigers af, het is dus wel aan te raden om voorzichtig op de steigers te klimmen. 

 

Toen ik Oliver Kerker en Henk Blok sprak over het nieuwe gebouw vertelden ze allebei dat ze enthousiast waren over het nieuwe gebouw. Ze kijken ernaar uit om aan de slag te gaan in de nieuwe ANWB. Het gebouw is anders ingedeeld dan het huidige pand. Aan de voorkant is een kleine deur en zijn er drie grotere deuren. Als je naar binnen kijkt zie je dat er geen open ruimte is waarin gewerkt wordt, maar in plaats daarvan zijn er 3 werkplekken. Er is ook geen plek waar auto's kunnen verzamelen, bij de nieuwe ANWB zullen auto's buiten moeten wachten. Oliver Kerker geeft aan dat hij hier blij mee is, het zal meer overzicht geven en het zal ook meer veiligheid geven aan zijn werknemers die af en toe nog wel eens aangereden worden door bezoekers. 

 

Binnen in de nieuwe ANWB is het mooi aangekleed. Er hangen grote lampen boven de werkplekken, er staat een pooltafel en er zijn wachtplekken. Verder zijn er ook openbare wc's en zal er beneden een garage komen voor personeel. De begane grond is zo goed als klaar, de onder verdieping en het personeelsgedeelte is nog in aanbouw. Hopelijk kunnen we snel langskomen in de nieuwe ANWB. Het is nog niet zeker wanneer deze open zal gaan, dus we wachten geduldig af. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.