Vernieuwing doorgevoerd bij de CCD

Gepubliceerd op 1 december 2023 om 23:13

Geschreven door: Rebecca Kiramman; Foto’s door: Bakmet

VIJFHUIZEN - Een tijdje geleden heeft Frits Vehiglé een artikel geschreven naar aanleiding van een interview met Goro Takemura. Als je het artikel niet hebt gelezen kan je dat hier terugvinden. Goro was pas net leiding van de CCD toen dit artikel geschreven werd en Frits ging in gesprek over onder andere zijn doelen en plannen. In de anderhalve maand daarna is er veel gebeurd, er zijn nieuwe voertuigen uitgekomen, er is brand in de CCD geweest en er is een nieuw pand gekomen voor de CCD. Vandaag had ik een gesprek met Goro over nog een vernieuwing in de CCD, iets wat al lang op de planning stond. Samen met Romeo en Dylan stond hij mij ter woord in de nieuwe CCD.

 

 

Goro legde uit dat sinds kort het proces van het kopen van een auto duurder dan 2 miljoen is veranderd. Hij had al eerder benoemd dat hij verandering wilde zien in het kopen van dure auto’s en hier een ervaring van wilde maken. Toen hij de vorige CCD in vlammen op zag gaan zag hij dat als een goed moment om de dure auto’s niet meer in het gebouw te bewaren. Bij de brand bij de CCD zijn namelijk ook veel dure auto’s gesneuveld. Verder heeft de autodealer ook last gehad van dieven die ontzettend veel interesse hadden in de dure auto’s in het magazijn. De combinatie van deze factoren heeft geleid tot de nieuwe manier van auto’s kopen.

 

 

Als je een auto wil kopen die duurder is dan 2 miljoen euro krijg je behalve je nieuwe auto ook een service. Voordat je je auto koopt van een van de gespecialiseerde verkopers, op dit moment Goro Takemura of Sjaak Wit, krijg je namelijk een kopje koffie op het kantoor en een gesprek over de auto die je gaat kopen. Je krijgt extra toelichting over de auto en je kan al je vragen stellen. Daarna bestel je de auto bij de verkoper. Omdat de auto niet in het magazijn staat moet deze bestelt worden. Je betaalt vooraf en de verkoper bestelt de auto. Je moet daarna nog even geduld hebben tot je auto geleverd wordt. Je wordt gelukkig wel op de hoogte gehouden door de CCD; zij mailen je met updates over wanneer je auto wordt verzonden en geleverd, verder plannen ze een privé afspraak met je in voor het ophalen van de auto.

 

 

Na ongeveer 3 dagen zal je je nieuwe auto in de CCD op kunnen halen. Er wordt tijd genomen voor het ophalen; De CCD is alleen open voor jou en je kan rustig met de medewerkers praten en je nieuwe voertuig bewonderen. Er staat natuurlijk ook een fles champagne klaar! 


De nieuwe service van de CCD valt bij de meeste mensen in de smaak. Iets waar je maanden naar toe gewerkt hebt voelt nu meer als een ervaring in plaats van een korte sleuteloverhandiging. Sommige mensen zijn ook teleurgesteld, zij willen graag meteen in hun nieuwe auto rijden. Het zal inderdaad even wennen zijn, al denk ik wel dat dit een mooie toevoeging is voor de CCD.

 

 

Verder kon Goro Takemura ook nog een nieuwe auto laten zien; Lamborghini Aventador LP780 Ultimae. De auto is op dit moment nog niet beschikbaar maar het zal niet lang duren voordat je deze kan kopen. De auto zal meer dan 2 miljoen kosten en je zal dus ook gebruik maken van de nieuwe service van de CCD bij het kopen van deze auto. Wij mochten vast een paar mooie foto’s maken, hopelijk zien we de auto ook snel op de weg!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.