Meer natuur in Vijfhuizen

Gepubliceerd op 27 november 2023 om 22:16

Geschreven door: Koen Jansen; Foto's door: Bakmet

VIJFHUIZEN - Wij, als Omroep Vijfhuizen, zijn de natuur in Vijfhuizen ingetrokken en hebben de nieuwste gebeurtenissen in de natuur ontdekt. Wij hebben deze vastgelegd en zullen jullie op de hoogte stellen over het laatste natuurnieuws.

 

 

De winter is aangebroken! Het sneeuwt weer in Vijfhuizen en de wegen zijn spekglad. Door de hele stad is af en toe een dikke laag sneeuw te zien. Helaas worden de wegen niet gestrooid, dus het is belangrijk op te merken dat de wegen extreem glad zijn en dat er snel ongelukken kunnen gebeuren. Rijd dus met gepaste snelheid in de sneeuw en zorg dat je je warm aankleed!

 

 

In Paleto en Grapeseed is het resultaat te zien van een grote aanplant van maar liefst 1095 bomen. Dit maakt de omgeving groener en draagt bij aan het maken van een klimaatneutraal Vijfhuizen. Dit is ook wel nodig met de grote hoeveelheid CO2 uitstoot die Vijfhuizen heeft. Er wordt namelijk amper gefietst, iedereen geeft de voorkeur aan de auto. 

 

 

Als laatste zijn er twee nieuwe dieren beschikbaar in Vijfhuizen. De Chowchow (lichtbruin) en de Dobermann (donkerbruin) zijn vanaf nu beschikbaar in de dierenwinkel. De Chowchow is een hondenras dat oorspronkelijk uit China komt en de Dobermann wordt gefokt door stadsbewoner Koos van Zandvoort. De Chowchow zal 50K kosten en de Dobermann 75K. De honden zullen alleen beschikbaar zijn in hun eigen kleuren. Toen de honden net te koop waren bij het UWU Café was het meteen ontzettend druk, iedereen was nieuwsgierig naar de nieuwe dieren.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.