Feestelijke heropening van de CCD

Gepubliceerd op 20 november 2023 om 21:54

Geschreven door: Rebecca Kiramman; Foto's door: Bakmet

VIJFHUIZEN - Nadat vorige week dinsdag tijdens de ‘fire sale’ het oude pand van de CCD af was gebrand was het even stil bij de CCD. Zij waren de afgelopen dagen gesloten, bij de brand was het pand zo erg afgefikt dat het de dag daarna al gesloopt was. Gelukkig werd zaterdagavond aangekondigd dat vanavond om 20:30 de CCD weer geopend zou zijn.

 

 

De CCD is verplaatst naar een nieuwe maar bekende locatie, namelijk de locatie waar de CCD zich ook bevond voor de verplaatsing naar het pand bij de rode garage. De cardealer bevindt zich nu weer vlakbij de juwelier en het gemeentehuis. Ondanks dat het een bekende plek is ziet het pand er vanbinnen compleet anders uit, het heeft een echte upgrade gekregen. 

 

 

Er waren veel mensen aanwezig voor de feestelijke opening waarbij er ook 5% korting was op de auto's. Iedereen was nieuwsgierig naar het nieuwe pand en naar de twee nieuwe auto's die tentoon werden gesteld. De twee nieuwe auto's zijn een Peugeot 206 en een Mazda Miata. De Peugeot zal €28,000 kosten en de Miata €20,000. Zie hieronder nog twee foto’s van de nieuwe wagens!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.