Brand bij de CCD!

Gepubliceerd op 14 november 2023 om 22:50

Geschreven door: Rebecca Kiramman, Foto's door: Frits Vehígle 

VIJFHUIZEN - Het werd al even aangekondingd, de ‘firesale’ van de CCD. Inwoners kregen 5% korting op auto’s tot 1,5 miljoen euro. De sale werd goed bezocht en het was gezellig in de CCD. Helaas was die gezelligheid niet van lange duur, want naarmate het einde van de avond ging er wat fout.

Toen een van de medewerkers van de CCD een e-mail wilde versturen kreeg de computer een kortsluiting. Nadat er wat rook uit het apparaat kwam vloog de computer in de fik. Het duurde niet lang voordat de hele CCD in vuur en vlam op ging, het vuur verspreidde zich ontzettend hard. Er kwamen een hoop mensen op het lawaai en de ontploffingen af. 

Het pand werd snel geëvacueerd door de medewerkers van de CCD en het duurde niet lang tot de vrijwillige brandweer ter plaatse was. Toch had hun snelle optreden geen nut, het pand van de CCD was niet meer te redden. Later werd verteld dat er ook instortingsgevaar was en dat niemand het pand meer mocht betreden.

De medewerkers van de CCD, Goro, Sjaak en Romeo, zijn geschrokken van de brand vanavond. Op de vraag wat nu het plan is van de CCD was er nog geen duidelijk antwoord. Het lijkt erop dat de CCD in ieder geval van pand zal gaan verplaatsen aangezien dit pand niet te redden is. We zullen binnenkort vast meer hierover horen!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.