Auto's onthuld door nieuwe CCD leiding

Gepubliceerd op 3 november 2023 om 22:34

Geschreven door: Koen Jansen, Foto's door: Koen Jansen

VIJFHUIZEN - Op donderdag 2 november organiseerde de CCD een evenement om twee nieuwe voertuigen aan te kondigen. Onze verslaggevers waren ter plaatse om u op de hoogte te stellen en om Goro Takemura de nieuwe leiding van CCD, te interviewen over zijn huidige ervaringen.

 

 

Het evenement begon om 21:00 uur, toen de deuren van de Underground-locatie opengingen. Een grote menigte verzamelde zich en arriveerde in indrukwekkende, speciale auto's. Nadat alle voertuigen waren gepositioneerd hield Goro Takemura, de nieuwe leiding van de CCD, een korte toespraak over de twee nieuwe auto's die werden gelanceerd: de Nissan Skyline ER34 en de BMW M3 Duke Dynamics. Er was ook een mogelijkheid deze auto's uit te proberen. Ondanks de hoge opkomst verlieten helaas veel mensen snel het evenement nadat ze de kans hadden gehad om een testrit te maken in de auto's.

 

Tijdens zijn toespraak onthulde Goro dat de 'E' in Nissan Skyline ER34 staat voor een speciale editie vanwege het feit dat het een 5-deurs model is met vier zitplaatsen. Bovendien lichtte hij toe dat de prijs van deze bijzondere auto bij CCD €375.000 zal zijn. De Nissan Skyline zal ook ontzettend veel tuningopties hebben, wel meer dan 250. De BMW M3 Duke Dynamics is een speciaal model in de M3-serie vanwege zijn opvallende bodykit en zijn sportieve look. Deze auto zal €290.000 gaan kosten.

 

 

Een ander aspect van dit evenement was de introductie van een nieuw systeem bij CCD. Vanaf nu kunnen auto's worden besteld en op een later tijdstip worden opgehaald. De CCD wil zorgen om op deze manier de auto aankoopervaring te verbeteren en een betere klantenservice te bieden. De details over hoe dit systeem volledig binnen de CCD zal worden gebruikt, worden momenteel nog besproken en zullen later bekend worden gemaakt.

 

Goro Takemura gaf toe dat zijn overname van het leiderschap van de CCD hectisch was, nadat zijn voorganger, Xavier Rodenburg, de positie plotseling aan hem had overgedragen. Dit zorgde voor enige onduidelijkheid en vereiste snelle aanpassingen. Gelukkig beginnen dingen bij de CCD steeds meer op hun pootjes te vallen.

 

Het huidige team van de CCD. Van links naar rechts: Romeo Miller, Goro Takemura, Anna Nas en Sjaak Wit

 

Naast zijn rol als leiding van de CCD is Goro Takemura mede-oprichter van Seisan Racing. Hij vertelde aan ons dat hij eerlijk de races wil organiseren en niet zijn CCD-privileges wil gebruiken voor deze evenementen. Ook deelde hij een heel klein voorproefje van het aankomende Seisan Racing-evenement dat gepland staat voor halverwege november; hij verwacht dat de race de interesse van veel mensen zal wekken.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.