Nieuwe leiding CCD: 'Ik wil meer dan een dienst leveren, het moet speciaal zijn'

Gepubliceerd op 19 oktober 2023 om 20:00

Geschreven door: Frits Vehiglé, Foto's door: Frits Vehiglé

Gisteravond maakte Xavier Rodenburgs bekend dat hij stopt als leiding van de CCD. Ook zijn taken bij de gemeente legde hij neer. Deze plotsklapse exodus overviel ook de nieuwe leiding van de CCD, Goro Takemura. Wij gingen met hem in gesprek en vroegen hem hoe de toekomst van de CCD met hem als leiding eruit zou zien.

 

De auto dealer voor de hele stad!

Goro Takemura, de nieuwe leiding van de CCD geeft aan dat hij vooral zich wil inzetten voor de starter en middenklasse. ''Omdat er vroeger wel eens meerdere voertuigen van een aantal miljoen tegelijk werden uit gebracht'', vertelde hij ons. ''Ik wil terug geven aan de minder verdienende burgers, omdat ik vind dat zij ook een kans moeten krijgen''.

 

Wel zegt hij dat door verschillende factoren de auto's minder snel uit zullen komen, ''maar wel specialer; met dingen er omheen''.

 

Exclusive voertuigen

Een van de plannen van Goro is om evenementen rond de exclusive voertuigen terug te brengen, ''Veilingen, dat waren evenementen waar de hele stad naar toe kwam. Dat was nog eens wat''. Volgens de heer Takemura moet het kopen van een auto een gebeurtenis zijn, niet iets wat je zomaar doet. 

 

Hoe en welke plannen hij gaat en mag uit voeren weet hij zelf nog niet precies omdat hij nog in gesprek moet met de gemeente en zijn interne team. ''Maar dit is wel mij visie, als het aan mij ligt ga ik het zo doen!''

 

Nieuw voertuig

Ben jij geïnteresseerd in auto's? En weet jij dat daar je passie ligt, overweeg dan een carrière als auto verkoper! En misschien verkoop jij de auto die hierboven te zien is wel. Met 230 verschillende tuningsmogelijkheden! Binnenkort aan te schaffen bij de CCD!

 

Wat er van Goro's plannen te rechtkomt zien we in de toekomst, in ieder geval u hoort nog van ons.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.