Hoge snelheden en rake klappen!

Gepubliceerd op 18 oktober 2023 om 21:12

Geschreven door: Rebecca Kiramman, Foto’s door: Bald&Bold Beeldmateriaal

VIJFHUIZEN - De afgelopen dagen stonden er twee grote evenementen op de planning. Maandagavond werd er een race georganiseerd door Seisan Racing en dinsdagavond werd er een bokswedstrijd genaamd 'Halloween Fight Nights' georganiseerd door het evenemententeam. Op beide evenementen kwam veel man af en in dit artikel zal ik vertellen hoe het eraan toeging!

 

Op maandagavond vond er een race plaats bij het Galileo Observatory. Voordat de race begon verzamelde zich een grote groep geïnteresseerden. Nadat degenen die wilden racen zich hadden ingeschreven en het publiek aanwezig was werd iedereen verplaatst met bussen naar het startpunt van de race. Er waren ook een aantal toeschouwers en ambulanciers aanwezig. Verder was Frits Vehígle aanwezig vanuit de Omroep om live verslag te doen. Uiteindelijk had vijftien man zich ingeschreven. Zij mochten racen in een Toyota Supra MK4. Vijf deelnemers tegelijkertijd namen het tegen elkaar op en de beste twee van elke ronde racen gingen door naar de finale.

 

 

Het waren drie spannende rondes waarin sommige mensen een gigantische voorsprong hadden en andere mensen vooral veel schade opliepen. Het circuit had een aantal scherpe bochten. Doordat er een aantal mensen eerder het evenement moesten verlaten werd er wat veranderd in de personen die mee reden in de laatste ronde. Na een zenuwslopende finale was de top drie bekend. De 3e plaats was voor Dies Groot, de 2e plaats voor Mikey Vos en de 1e plaats voor René Molens. De winnaars kregen een geldprijs vanuit Seisan Racing en ook deels gesponsord vanuit het Korps van Vijfhuizen. Verder kregen ze ook een speciale prijs die werd gesponsord door 'Benny's OMW', Missy de Jong reikte deze prijs uit. Na het geslaagde evenement werd er nog een extra race gehouden voor de geïnteresseerden.

 

 

Dinsdagavond werd er door het evenemententeam een evenement georganiseerd; Halloween Fight Nights. Een bokswedstrijd bij de vechtkooi achter de dam. Ook op dit evenement kwamen veel mensen af. Er waren wel 20 deelnemers en ook nog een groot aantal publiek. Er was vooraf al aangekondigd dat er een grote prijzenpot zou zijn, deze prijzenpot kwam uiteindelijk uit op bijna een miljoen! De wedstrijd werd gesponsord door een paar individuen, Ambulance Vijfhuizen, Seisan Racing en Omroep Vijfhuizen. Er was natuurlijk een prijs beschikbaar voor de top 3 maar er werden ook twee prijzen uitgereikt aan de beste kostuums. De prijzen voor beste kostuums werden gewonnen door Pieter-Jan, verkleed als een superheld en door Jax West, verkleed als piraat Oliver Vissers.

 

 

De Fight Night ging er hard aan toe. De deelnemers waren ontzettend fanatiek en namen de wedstrijd ontzettend serieus. Ook het publiek was enthousiast en moedigde hun favorieten aan. Er werd in het publiek zelfs gewed op wie door zou gaan in welke ronde. De deelnemers trapten en sloegen erop los, het ging er hard aan toe. Er was gelukkig ook ambulance aanwezig om de gewonde deelnemers weer op te lappen. Uiteindelijk kwam het neer op de halve finales. Annanas, eigenlijk Tiesjuh Winter, en Kikker, Koen Jansen, gingen door naar de finale, Pumpkin Man en Super Vladimir streden voor de derde plaats. Het lukte Pumpkin Man om Super Vladimir te verslaan en hij behaalde daarmee de 3e plaats. In een laatste gevecht versloeg de Kikker Annanas en werd daarmee de Kikker bekroond als winnaar van deze editie van Halloween Fight Nights. Zie hieronder het complete tournament bracket! 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.