Halloween breekt los!

Gepubliceerd op 9 oktober 2023 om 21:40

Geschreven door: Rebecca Kiramman; Foto’s door: Bald&Bold Beeldmateriaal

VIJFHUIZEN - Het is nog geen week geleden dat ik schreef over de nieuwe herfstmode die binnen was gekomen in de kledingwinkels in Vijfhuizen. Bij de herfst hoort natuurlijk ook een extreem populaire feestdag, namelijk Halloween. Inwoners keken er al maanden naar uit en 31 oktober is het eindelijk zo ver. Toch is vandaag een deel van de pret al begonnen. De gemeente heeft namelijk alle halloween versiering uit het magazijn gehaald en de stad is feestelijk aangekleed. Ook zijn er een paar speciale halloween activiteiten die je kan doen. We zullen niet alles voor je verklappen maar we kunnen wel wat met jullie delen.

 

 

Zoals eerder benoemd is vanaf vandaag overal halloween versiering te vinden. Van pompoenen naast gebouwen tot raamtekeningen bij het ziekenhuis. Ook Blokkenpark zelf is al helemaal sfeervol aangekleed, met grote brandende pompoen op de toren en kleinere pompoenen aan de zijkanten. Er liggen ook een aantal graven met bekende namen erop.In het midden staat een heksenketel met daarnaast een skelet en een zombie. Het schijnt dat als je ze een bepaald voorwerp geeft je er een aantal spullen voor terug krijgt, onder andere een jack-o-lantern. Deze kan je weer gebruiken voor andere dingen, namelijk om langs de huizen te gaan. Als jij trick or treat krijg je er misschien wel iets leuks voor terug!

 

 

Verder is er ook een mogelijkheid om bezem te vliegen op Blokkenpark. Dit zorgt voor grappige avonturen en chaos. Er zijn al veel verklede mensen op Blokkenpark gespot en we zullen er vast alleen nog maar meer gaan zien. Er waren vanmiddag zelfs ambulanciers in de halloween sfeer. Ik heb gehoord dat wanneer je een elixir gebruikt op Blokkenpark dat je van gedaante kan veranderen. Het klinkt heel mysterieus. Er zijn ook verschillende halloween verassingen verstopt door de stad heen. Sommige mensen zeggen dat ze zelfs spoken hebben gezien op de snelweg. Of dat waar is… we zullen zien! Het evenemententeam schijnt ook druk bezig te zijn met de voorbereidingen voor halloween, binnenkort komt daar meer informatie over. Er zullen vast meer nieuws over halloween komen deze maand, wij zijn in ieder geval benieuwd!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.