Herfstmode in Vijfhuizen

Gepubliceerd op 29 september 2023 om 21:41

Geschreven door: Rebecca Kiramman, Foto door: Frits Vehiglé 

VIJFHUIZEN - Een weekje geleden begon de herfst. Het begint er nu ook steeds meer op te lijken met de blaadjes die van de bomen vallen en regenachtig weer. Behalve de wijziging in het weer zijn er ook een aantal veranderingen binnen Vijfhuizen. Er is achter de schermen veel geregeld en besteld en dit is grotendeels vanaf vandaag beschikbaar!

 

Als eerste is er een grote hoeveelheid vrouwenkleding besteld door de kledingwinkels. Van shirts tot cowboylaarzen en van rokjes tot piercings, het nieuwe assortiment heeft voor iedereen wat. De kleding is vanaf nu te vinden in elke kledingwinkel in Vijfhuizen. Wil je liever eerst even kijken wat er is voordat je langs gaat of heb je vandaag geen tijd? In overleg met een van de managers van de kledingwinkel zet ik aan het einde van dit bericht de lijst met alle nieuwe kleding. Op die manier kan je precies zien wat er allemaal is binnengekomen!

 

 

Er is in de kapsalon ook hard gewerkt, ze hebben daar trainingen gehad en kunnen nu acht nieuwe vrouwen haarstijlen knippen. Zeker het bezoeken waard dus. Over haar gesproken, er is ook een makkelijkere manier gekomen om je haar in een staart te doen. Recent zijn er elastiekjes geïmporteerd. Deze zijn nu al beschikbaar bij een aantal winkels. Door het elastiekje te gebruiken kan je je haar snel in een staart doen. Handig als je een helm of masker op wilt doen.

 

Verder wil ik graag nog even de nieuwe rugzakken uitlichten. Deze zijn speciaal geleverd aan Vijfhuizen en in verschillende uitvoeringen beschikbaar. Binnenkort zullen deze ook beschikbaar zijn voor mannen. Er is zelfs een tas beschikbaar met I ❤️ Omroep Vijfhuizen erop. Wij als Omroep Vijfhuizen zullen binnenkort in de stad op zoek gaan naar de beste outfits met de omroeptas en zullen deze natuurlijk in het zonnetje zetten!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Koos Busters
8 maanden geleden

Goede zet van de gemeente als je het mij vraagt.

Omroep Vijfhuizen
8 maanden geleden

Namens de ontwerper, bedankt koos!