Grand Opening UwU Cafe: Kyvi's Keuringsdienst (van waarde)

Gepubliceerd op 27 september 2023 om 20:58

Gekeurd en geschreven door: Johannes Ferdinand Kyvi en Gregor Pijp, Foto's door: Johannes Ferdinand Kyvi en Gregor Pijp

VIJFHUIZEN - Een nieuwe en opwindende toevoeging aan de 'bruisende' culinaire scene van onze stad heeft onlangs zijn deuren geopend. Het UwU Café, onder leiding van de 'charmante' Oliver Vissers. De grand opening van dit café was een evenement om niet te missen. Ik, Johannes Ferdinand Kyvi, en mijn collega Gregor Pijp zijn eropuit gegaan om deze nieuwe hotspot eerlijk te keuren.

 

Bij eerste indruk heeft Oliver Vissers, de eigenaar van het UwU Café, ongetwijfeld zijn stempel gedrukt op deze plek met een frisse make-over. De aanpassingen hebben duidelijk de aandacht getrokken van enkele lokale bezoekers. Het café was 45 minuten open, met 14 gasten die de grand opening hebben meegemaakt.

 

Een opvallend detail van de grand opening was het aanbod van twee gratis alcoholische drankjes voor elke klant. Hoewel de klanten hier ongetwijfeld van genoten hebben, was het interessant om te merken dat Oliver Vissers de actie niet voor of tijdens het bestellen heeft aangekondigd. Pas nadat wij wezen op het promotiemateriaal werd ons duidelijk gemaakt dat er inderdaad gratis drankjes te krijgen waren. Gratis op aanvraag dus.

 

 

Een Teleurstellend Gebrek aan M&M's

Een ander opvallend aspect van het UwU Café was het ontbreken van M&M's in de voorraad. Dit was teleurstellend voor ons, aangezien we gehoopt hadden op een traktatie in de vorm van de rijke en romige smaken van M&M's. We hebben er 20 besteld maar uiteindelijk zijn we weggegaan met 5 zakjes. Toen we Oliver vroegen naar het ontbreken van M&M's, beweerde hij dat al zijn voorraad "beschimmeld" was, wat volgens Oliver te wijten was aan de vorige eigenaar. Interessant genoeg gaf hij aan dat er geen keuringsdienst was langsgekomen om de kwaliteit van zijn producten te controleren.

 

Tijdens de grand opening duurde het opvallend lang voordat sommige bestellingen werden geserveerd. Een groepje ANWB-leden stond geduldig te wachten op hun drankjes en snacks. Toen we hen vroegen naar de sfeer in het café, beschreven ze deze als "rustig," wat suggereert dat het UwU Café een ontspannen sfeer biedt waar gasten kunnen genieten van hun tijd (of dat er simpelweg weinig mensen aanwezig waren).

 

 

Een Verwarring in de Bestelling

Een incident dat enige verwarring veroorzaakte, was de bestelling van mijn collega Gregor Pijp. Hij vroeg om glühwein maar kreeg in plaats daarvan water. Dit lijkt een fout te zijn geweest van de barman, maar het is mogelijk dat de drukte tijdens de grand opening tot verwarring heeft geleid. Evenals is het mogelijk dat Gregor niet goed is verstaan, aangezien hij niet praat. Gelukkig was Oliver vriendelijk genoeg om het probleem op te lossen door ons een paar (oude) komkommers te geven.

Ondanks enkele onverwachte wendingen en uitdagingen tijdens de grand opening, lijkt het UwU Café nu al een plek te zijn waar mensen graag samenkomen. De unieke sfeer en het aanbod van gratis alcoholische drankjes hebben de grand opening zeker een bezoek waard gemaakt. We zijn erg benieuwd naar wat de toekomst in petto heeft voor Oliver Vissers en zijn UwU Cafe. Er zijn nog een paar verbeterpunten, maar we hebben er alle vertrouwen in dat de service alleen maar beter zal worden.

 

Noot van de redactie: Oliver heeft ons laten weten dat hij de volgende keer meer producten in wilt kopen, zodat hij mensen niet meer teleur hoeft te stellen.

 

 

Eindbeoordeling

 

Onze bestellingen:

 

Johannes: 5 M&M’s, 5 water: 80 Euro
Gregor: 10? water en nog wat?: 100 Euro
Gratis hebben wij 4 drankjes en een paar komkommers gekregen. De gratis producten hebben onze eindbeoordeling niet beïnvloed.

 

Service: ⭐⭐
Sfeer: ⭐⭐⭐⭐
Assortiment: ⭐⭐⭐
Prijzen: ⭐⭐⭐
M&M aanwezigheid: ⭐
Panter vriendelijkheid: ⭐⭐⭐ (clarificatie: Geen eten aangeboden aan de panter) 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.