Seisan Racing Maakt Een Comeback!

Gepubliceerd op 23 september 2023 om 21:03

Geschreven door: Frits Vehiglé, Foto's door: Frits Vehiglé

VIJFHUIZEN - Eerder deze avond kondigde 'Seisan Racing Company' aan opnieuw een aantal race evenementen te gaan organiseren. Het race bedrijf - dat al eerder in Vijfhuizen was gevestigd - zegt dit te willen gaan doen op een vertrouwt terrein; Een plek die door hun 'The Underground' word genoemd. Wat er deze keer anders is en nog vele andere vragen beantwoord ik in dit artikel.

 

Nieuwe aanpak?

Een paar dagen geleden ontmoetten wij een aantal van de mensen bij 'The Underground' waaronder Goro Takemura, en Romeo Miller. Zij vertelden ons over hoe zij de 'nieuwe' racing scene voor zich zien. Er zijn een aantal dingen die de heren anders willen doen melde Goro ons; 'We hebben ook een aantal advocaten ingehuurd, en dan niet om mensen aan te klagen'. De heren zijn in gesprek met de gemeente voor een aantal 'aanpassingen'. Over wat voor aanpassingen hij het heeft wilt hij niet veel kwijt. 'Als het ons lukt zou het zeker vet worden'. 

 

Ook willen zij het anders aanpakken qua marketing; 'We willen het wat grootser aanpakken, daarom hebben wij ook Raymond en jullie ingeschakeld'. Raymond Reddington is de videograaf die zij hebben ingehuurd voor een promotionele video, die samen met het eerder genoemde bericht is gepubliceerd. 

 

Prijzengeld

Ook zullen er - net als voorheen - prijzen te winnen zijn. 'Het is 5.000 euro inschrijfgeld en een prijzenpot van 100.000 euro' melde Mr. Takemura ons. De prijzenpot zal overigens altijd minimaal 100.000 euro bevatten maar; 'Als er bijvoorbeeld 40 mensen mee doen zal de pot natuurlijk ook mee groeien' legde hij uit.

 

'Wij doen het dus ook niet voor het geld' geeft Romeo aan, 'het hoofddoel is plezier!' bevestigd Goro.

 

Toekomst bestendig?

Of het de groep ook dit keer weer het onderspit delft zal de tijd leren, maar voor de auto- en raceliefhebbers is maar te hopen van niet. 

 

In ieder geval; 'U hoort nog van ons!'

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.