N3M3S1S terug in Vijfhuizen

Gepubliceerd op 22 september 2023 om 21:45

Geschreven door: Rebecca Kiramman, Foto’s door: YouTube van N3M3S1S


VIJFHUIZEN - Een tijd geleden verscheen er een bericht van N3M3S1S in het nieuwskanaal van Vijfhuizen. Dit riep meteen vragen op bij een groot deel van de inwoners. Sommige inwoners die al langer in de stad wonen zijn misschien wel bekend met N3M3S1S, nieuwere inwoners kenden zijn naam nog niet. Vandaag verscheen er weer een bericht, het lijkt er toch echt op dat N3M3S1S terug is. Wat dit betekent en wie N3M3S1S überhaupt is zal ik in dit artikel uitleggen.

 

Geschiedenis van N3M3S1S

N3M3S1S verscheen 9 maanden geleden met een video. In deze video vertelde de anonieme organisatie dat zij een competitie wilden opzetten voor het criminele circuit van Vijfhuizen. Deze competitie zou laten zien welke criminele organisatie de beste en sterkste organisatie is. In de eerste missie van N3M3S1S moest de groep VTK tegen de groep Quatar strijden. Ze kregen een missie; Ze moesten naar een vergadering van meerdere corrupte leidinggevenden binnen de farmaceutische industrie, om vervolgens 3 van die leidinggevenden te ontvoeren en af te leveren bij een contactpersoon. Het lukte VTK om dit te doen, Quatar ging met lege handen naar huis en verloor dus de eerste missie. 

 

Er zouden in totaal 10 duels zijn, elke familie zou een keer tegen elkaar spelen met een groep van 8 man. Er waren in die tijd nog 5 families. Helaas stopte de missie van N3M3S1S eerder, hij verdween opeens en was nergens meer te bekennen. Er zijn in de tussentijd ook wat wijzigingen geweest in de familiesamenstellingen in Vijfhuizen. Het lijkt erop dat N3M3S1S terug is, de vraag is voor hoe lang hij dit keer blijft.

Wat is de volgende stap?

Het is nog onduidelijk voor hoe lang N3M3S1S terug is en wat zijn plannen zijn. Wat wel duidelijk is is dat Inagawa-Kai en de Boneriders Motorclub als eerst worden uitgedaagd. Beide families hebben rumoerige tijden achter de rug. Bij Inagawa-Kai is recent een van hun leden vertrokken naar Japan, verder zijn er bij Inagawa-Kai veel wijzigingen geweest de laatste tijd en is er nu een nieuwer team. Bij de Boneriders Motorclub zijn recent Preston McGee en Joseph Civello vertrokken, twee grote namen voor de club. De Boneriders heeft op dit moment waarschijnlijk nog een paar open plekken. Wij zijn ontzettend benieuwd hoe deze twee groepen de missie aan zullen gaan pakken.

 

De nieuwe video

In de nieuwste video van N3M3S1S wordt verteld dat Rukkie Alonso is overleden en dat zijn lichaam te vinden is in het mortuarium. Ik heb een gesprek gehad met een van de medewerkers van het mortuarium, deze man vertelde dat hij de naam Rukkie Alonso voorbij had zien komen in de dossiers. Hij pakte het dossier er even bij en kon mij toen nog iets meer vertellen. Blijkbaar had Rukkie een notitieboekje op zak toen hij dood ging. Op een van de pagina’s schijnt ook wat bloed te zitten. De medewerker vertelde dat het schijnt dat vlak voordat Alonso dood ging hij wat uit het notitieboek aan iemand anders wilde laten zien. Tijdens het laten zien van de belangrijke informatie hoestte Rukkie wat bloed op, over het boekje heen. Of dit allemaal echt waar is zullen we met de tijd achter komen.

 

Toekomst 

Wat N3M3S1S precies wil is nog steeds niet helemaal duidelijk. Het ziet er wel naar uit dat hij chaos wil veroorzaken in de stad. De uitgedaagde families zullen niet alleen hun geld en wapens maar ook hun communicatie- en teamworkskills op de proef moeten stellen. 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.