Nieuwe (Exclusieve) Voertuigen Bij De CCD

Gepubliceerd op 15 september 2023 om 20:10

Geschreven door: Martijn de Jong, Foto’s door: Bold&Bald Beeldmateriaal

VIJFHUIZEN - Vanavond zijn er drie nieuwe auto’s in het assortiment van de CCD gekomen. Afgelopen dinsdag hadden wij een afspraak met CCD leiding Xavier Rodenburgs om alvast te spreken over de nieuwe voertuigen. We hebben die avond vooral gekeken naar de nieuwe Mercedes-AMG One. Verder hebben we nog twee andere auto’s gezien waar we helaas geen informatie over mogen delen. Wel kan ik zeggen dat het hele mooie auto’s zijn en dat ze binnenkort in de verkoop zullen gaan.

 

 

Er zijn vanavond twee nieuwe Brabussen toegevoegd aan de catalogus van de CCD, een SUV en een stationwagen. De SUV, de GLS 800, kost €2.250.000,-  en de stationwagen, de E800, is te koop voor €2.500.000,-. Verder is er vanavond bekend gemaakt dat de Mercedes-AMG One verkocht gaat worden. De Mercedes-AMG One is een unieke auto die speciaal gemaakt is voor aerodynamica. Dit zorgt ervoor dat de auto uitstekende prestaties en stabiliteit kan behalen. Ongetuned zal de auto 340 km/h kunnen rijden, na tuning zelfs 360 km/h. Er zullen maar 3 exemplaren van de Mercedes-AMG One op de markt komen. Deze auto zullen daarom ook niet voor een lage prijs verkocht worden. Hij kost maar liefst €9.750.000,-. Echter maakt dit gelimiteerde aantal en de hoge prijs dit wel een hele speciale auto. Voor de liefhebbers een must have!

 

 

De tentoonstelling vond vanavond plaats in een ander gedeelte van het gebouw dat nog niet eerder is gebruikt; namelijk een exclusieve ruimte onder het gebouw. Hier is plaats om auto’s tentoon te stellen op een andere manier dan gebruikelijk. Dit werd door de bezoekers enthousiast ontvangen en er was een groot publiek om de auto's te bewonderen.

 

 

Nadat we de Mercedes hadden gezien raakten we in gesprek met dhr Rodenburgs. Hij vertelde dat er op dit moment 24 andere modellen aan auto’s zijn besteld. Deze worden over ongeveer een week geleverd aan de CCD. Deze auto’s zullen allemaal nog getest moeten worden en daarnaast gereed moeten worden gemaakt om op de markt te komen. Deze auto’s worden in een tijdsbestek van 2 à 3 maanden bekend gemaakt, zegt Rodenburgs.

 

 

De auto’s bij de CCD hebben veel verschillende productie jaren, van 1954 tot en met 2023, en zal ook zo blijven bij de komende auto’s die zullen geleverd worden. Dit betekent dat ook mensen die van de klassiekere voertuigen houden voertuigen uit de jaren 50 tot de jaren 90 zullen zien verschijnen. Dit betekent niet dat de moderne auto’s niet meer geleverd zullen worden de komende tijd, want deze zitten ook tussen de bestelling van de komende 24 voertuigen.

 

 

De focus van de aankomende automodellen zal liggen op de exclusiviteit van de auto’s. U zou bijvoorbeeld kunnen denken aan een Lamborghini of een ouderwetse Corvette. Daarnaast zal er nog een lichtgevende auto aankomen zoals de Quadra (Cyberpunk Edition). De prijs van deze auto zal tussen de 5 en 10 miljoen euro zitten. Het is nog niet duidelijk of deze auto ook een gelimiteerde levering zal hebben. Het grootste deel van de aankomende auto’s zal boven de €1.500.000,- kosten maar er zitten ook een paar auto’s bij die rond de €300.000,- zullen zijn.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.