Invasie Van Brioso's; Finders Keepers

Gepubliceerd op 14 september 2023 om 23:52

Geschreven door: Rebecca Kiramman, Foto's door: Bald&Bold Beeldmateriaal

VIJFHUIZEN - Het is alweer een maand geleden dat het evenementeam het TaserQuest organiseerde. Het evenement werd toen enthousiast ontvangen door 16 duo's die het tegen elkaar opnamen. Vanavond stond er weer een evenement op de planning, namelijk Finders Keepers. Sommige mensen waren al bekend met het evenement, het heeft namelijk al eens eerder plaatsgevonden en is te herkennen aan de typerende Brioso’s. Vanavond was er een kleine twist op het bekende principe.

 

 

Vorige editie was het de bedoeling dat deelnemers zochten naar auto's naar aanleiding van foto hints. Deze keer ging het anders. De deelnemers kregen een lijst met 8 hints. Sommige van deze hints waren een stuk tekst, andere hints waren foto's of zelfs een rebus. De deelnemers moesten 8 plekken afgaan in een roze/paarse briose en zich melden bij leden van het evenemententeam die zich verkleed hadden. Ze mochten op willekeurige volgorde langs alle plekken, als ze maar alle plekken gehad hadden. Wanneer ze alle 8 plekken af waren geweest was de zoektocht voorbij.

 

 

Er hadden zich ontzettend veel mensen verzameld om mee te doen aan het evenement. Zelfs voordat de inschrijftijd begon was het al druk op het dak van de rode garage. Duo's in gekke outfits verzamelden zich en uiteindelijk hadden 20 duo's zich aangemeld. Nadat de uitleg gegeven was en de medewerkers van het evenemententeam op hun plaats stonden werd het signaal gegeven dat de deelnemers mochten vertrekken. In een grote chaos vertrokken alle deelnemers in hun Brioso's. 

 

 

De ene hint was makkelijker dan de andere maar al snel werden er een aantal leden van het evenemententeam gevonden. Toch bleken sommige hints ook lastig te zijn en werd er hard gezocht. Op Twitter werden er updates gegeven vanuit het evenemententeam. Het team dat als eerste alle 8 de locaties had gevonden waren de ninja's, Mike Vos en Xavier Rodenburghs. De twee heren deden mee voor de eer en niet voor de prijs, zij besloten hun prijs door te geven aan de andere deelnemers. Dat betekende dat er alsnog 3 teams een auto konden winnen. Het werd een spannende strijd want veel teams stonden gelijk en hoefden nog maar 1 plek te vinden.

 

 

Uiteindelijk ging de 1e plek naar de 'Aliens MC', de 2e plek naar 'de vrijwillige brandweer in opleiding' en de derde plek naar 'op het hek'. Er werd ook nog een troostprijs uitgedeeld, deze ging naar twee deelnemers die hard hun best hadden gedaan maar helaas veel tegenslagen tegenkwamen onderweg. Er werd ook een prijs uitgereikt voor mooiste avond. Dit was nog spannend, er kwam een sing-off tussen de twee teams die kans maakten. Uiteindelijk won het team 'couple goals' de sing-off en gingen zij er met het geldbedrag vandoor.

 

Het was een geslaagd evenement, namens het evenemententeam bedankt voor jullie deelname en tot  snel!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.