Vermist! Preston McGee (29)

Gepubliceerd op 7 september 2023 om 20:10

Geschreven door: Rebecca Kiramman, Foto door: Rebecca Kiramman, Persbericht door: Peter Celie

VIJFHUIZEN - Het is niet lang geleden sinds ons laatste artikel over Preston McGee. Zondag hebben wij een artikel over McGee zijn situatie geplaatst, deels ook naar aanleiding van een misleidend artikel van VOS nieuws. Vanwege recente ontwikkelingen zullen wij in dit artikel meer vertellen over de situatie. Eerst zal ik een korte samenvatting geven van waar het vorige artikel over ging.


Zaterdagavond rond middernacht kreeg de politie een noodmelding van Preston McGee. Hij vreesde voor zijn leven en zei dat hij achtervolgd werd. Toen de politie bij de melding aankwam zagen zij meerdere verdachte personen en een man in het water. De man in het water bleek Preston te zijn. De politie heeft Preston McGee uit het water gehaald en meegenomen voor zijn eigen veiligheid. Na een korte ondervraging heeft de politie Preston afgezet op een locatie die hij zelf heeft uitgekozen. 

 

Vandaag werd er door Peter Celie een persbericht gepubliceerd over de vermissing van Preston McGee. Het korps maakt zich zorgen om de gezondheid van Preston en vermoedt dat hij mogelijk in levensgevaar verkeerd. McGee is voor het laatst gezien in de buurt van de motor verkoop in Harmony Blaine County. Ondanks dat McGee voor op de foto's de jas van de Boneriders Motorclub draagt wordt verwacht dat hij deze jas op dit moment niet meer draagt. Ik zal het persbericht van vandaag hieronder neerzetten.

 

 

Ik sprak Peter Celie naar aanleiding van zijn persbericht over de vermissing van Preston. Hij vertelde dat sinds McGee zaterdagnacht was afgezet op de locatie zij niks meer van hem hebben gehoord. Na meerdere mislukte pogingen tot het opnemen van contact begon het korps zich zorgen te maken. Ze hebben gekeken op de locatie waar zij Preston hadden afgezet en ook andere plekken waar hij zou kunnen zijn hebben ze bezocht. Helaas was hij nergens te vinden. Toen een anonieme tip meldde dat het niet goed ging met McGee besloot het korps dat zij op zoek gingen naar Preston. Vanwege zijn verleden en zijn bekende drugsproblemen maken ze zich ernstig zorgen over zijn welzijn.

 

 

Als je meer informatie hebt over de locatie van Preston McGee kan je dit doorgeven op het hoofdbureau bij een van de rechercheurs. Wanneer je hem ziet lopen, bel dan het noodnummer. Vanwege veiligheidsredenen wordt geadviseerd meneer McGee niet zelf te benaderen, laat dit over aan de politie of ambulance.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.