Wat Is Er Gebeurd Met Preston McGee?

Gepubliceerd op 3 september 2023 om 20:21

Geschreven door: Rebecca Kiramman, Foto's door: Anonieme bron

VIJFHUIZEN - Eerder vandaag kwam er een onduidelijk artikel uit van VOS nieuws.  Al snel werd duidelijk dat behalve een kern van waarheid er ook veel onwaarheden in het artikel stonden. Daarom ging ik namens Omroep Vijfhuizen op onderzoek uit.

 

 

Ik sprak Peter Celie, persvoorlichter van het korps Vijfhuizen, over de situatie omtrent McGee. Hij vertelde dat zijn collega's rond middernacht op zondagavond een melding kregen van Preston, hij werd achtervolgd en vreesde voor zijn leven. De melding was bij het meer bij de dam. Snel gingen de agenten eropaf. Toen ze daar aankwamen zagen ze een verlaten auto. Ook zagen ze meerdere verdachte personen. Het korps weet wie dit zijn maar doen in verband met een lopend onderzoek geen uitspraken hierover. Bij het meer lag er een man in het water. Deze man bleek Preston McGee te zijn. Hij werd uit het water gehaald door de politie en voor zijn eigen veiligheid meegenomen naar het politiebureau. Op het bureau werd Preston ondervraagd en daarna afgezet op een geheime locatie naar keus van McGee. De agenten hebben daarna hun avond vervolgd.

 

 

Inspecteur Celie zegt over de situatie: 'Eerder vandaag is er een artikel van VOS nieuws naar buiten gekomen waarin wordt beweerd dat Preston McGee een undercover raportage zou hebben gedaan waarbij hij de Boneriders Motorclub in een slecht daglicht zou hebben gezet. Echter kan ik  uit naam van de heer McGee bevestigen dat de beweringen in dit artikel niet waar zijn. Preston is geen journalist en heeft geen undercover raportage gemaakt. Hij heeft geen informatie naar buiten gebracht aan het nieuws, politie of andere instanties. Er is bij de politie niks bekend over deze zo genoemde criminele activiteiten.'

 

 

Ik sprak ook Elon Musk van de ANWB over de beweringen van VOS nieuws. Hij zegt zelf dat de ANWB helemaal niks te maken had met de situatie omtrent McGee en dat hij het absurd vindt wat er wordt gezegd. Hij legt ook uit dat ze bij de ANWB juist graag inwoners helpen en er zeker geen haat is tegen de burgers.

 

Wat er precies gebeurd is of wat de reden is dat McGee achtervolgd werd is niet duidelijk. Hopelijk komen we daar later nog achter.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.