TaserQuest Een Succes!

Gepubliceerd op 28 augustus 2023 om 23:23

Geschreven door: Rebecca Kiramman, Foto's door: Preston McGee

VIJFHUIZEN - Vanavond was er een evenement gepland door het evenemententeam van Vijfhuizen, namelijk het TaserQuest. Om 20:00 gingen de deuren van de arena open en al snel verzamelden zich veel geïnteresseerden. Uiteindelijk meldden 16 duo's zich aan. 

 

 

Ondanks de goede voorbereiding van het evenemententeam was de start van de avond niet zo soepel. Veel mensen kregen hoofdpijn in de arena. De technische problemen waren helaas niet op te lossen  en uiteindelijk werd ervoor gekozen om het evenement te verplaatsen. Er werden grote bussen geregeld en met een stuk of 6 bussen vertrokken alle aanwezigen naar een nieuwe plek voor het evenement, een omgebouwde schuur bij de haven. Deze plek was gelukkig ook geschikt voor het evenement.

 

 

Eenmaal gepositioneerd bij de haven liep alles gelukkig beter dan in de arena. Er waren minder mensen met hoofdpijn. Helaas was er wel een vervelend moment waarbij politie ongevraagd deelnemers ging fouilleren. Dit is gelukkig wel opgelost. Ondertussen gingen we vlot door de rondes. Het ene na het andere duo viel af en er werd hard gestreden door alle deelnemers. Uiteindelijk stonden in de finale Mattheo en Schildpad van het team 'NulTolerantie' en Yeti en Wum van het team 'Yeti en Wum'. In een bloedstollende finaleronde trokken Yeti en Wum aan het betere eind en wonnen zij de finale. Zij gingen er vandoor met de geldprijs en vooral de eer! Ook de tweede plek kreeg een geldbedrag als troostprijs.

 

 

Het evenemententeam wil graag alle mensen die mee hebben geholpen bedanken! Verder wil het evenemententeam ook alle deelnemers bedanken voor hun inzet, geduld en enthousiasme. Ik kan nog niks verklappen maar er zullen vast en zeker nog meer spectaculaire evenementen volgen.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.