Drukke Weekenden In Vijfhuizen

Gepubliceerd op 26 augustus 2023 om 23:06

Geschreven door: Rebecca Kiramman, Foto's door: Rebecca Kiramman

VIJFHUIZEN - De zomervakantie is bijna afgelopen en de meeste vakantiegangers zijn weer teruggekeerd naar Vijfhuizen. Dit brengt gezellige drukte met zich mee en er wordt veel gedaan in de stad! Zo zijn er dit weekend twee evenementen bij te wonen en ook volgend weekend staat er iets op de planning. Ik vertel vandaag meer over de twee evenementen van dit weekend, voor meer informatie over het evenement van volgende week kan je kijken naar mijn vorige artikel.

 

 

Vanavond was de opening van de Vanilla Unicorn. Deze is bijna een week geleden gekocht in de veiling door Fleur Potlood van de groep La Icona. De flyer van de opening was een paar dagen geleden al gepubliceerd en er werd vandaag feestelijk gevierd dat de stripclub open kon. Het was een drukke avond. Om kwart over 8 konden de eerste vips al naar binnen en later volgde nog een groep mensen. In de Vanilla Unicorn zijn 5 VIP tafels. Deze waren allemaal verhuurd. Ook is er een speciale VIP kaart, hier is er maar eentje van en deze geeft speciale voordelen. Deze was in het bezit van Inagawa-Kai. Het was fijn om te zien hoe er de hele avond geen gedoe was, ondanks dat er een aantal leden van verschillende families aanwezig waren. Er stond muziek aan en er was een goede sfeer!

In de Vanilla Unicorn was een groot team van barpersoneel, serveerders, strippers en beveiliging aan het werk. De beveiliging werd verzorgd door leden van Reznikov. De kassa draaide overuren en de speciale drankjes en snacks vlogen over de toonbank. Wat speciaal is aan de cocktails is dat je de cocktail in een chique glas geserveerd krijgt. Wanneer je drankje op is kan je je glas inleveren en wordt deze afgewassen. Fleur is blij met hoe de avond is gelopen en bedankt haar personeel, de anonieme en de minder anonieme strippers.

 

 

Maandagavond wordt er ook een evenement georganiseerd, namelijk het TaserQuest. Het TaserQuest zal plaatsvinden in de arena. Om 20:00 gaan de deuren open en kunnen geïnteresseerden zich aanmelden. In duo's mogen inwoners tegen elkaar strijden in de arena. De spelers krijgen (tijdelijk) een taser en hun doel is om de tegenstanders te taseren, voordat ze zelf getaserd worden. Voor de inwoners die niet graag getaserd willen worden is er een mogelijkheid om gratis in de skybox plaats te nemen en toe te kijken. In de skybox zullen ook hapjes en drankjes geserveerd worden door medewerkers van het Diamond Casino en door een paar winkeliers. De winnaars van het TaserQuest krijgen een geldprijs en natuurlijk vooral de eer! Het evenemententeam hoopt dat er veel mensen komen kijken en meespelen.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.