Piston Plaza In Vijfhuizen

Gepubliceerd op 25 augustus 2023 om 16:54

Geschreven door Rebecca Kiramman met betaalde promotie van Seba Markx. Flyer ontworpen door Barend Molens

VIJFHUIZEN - Op 3 september wordt er een nieuw evenement georganiseerd in Vijfhuizen, namelijk een carmeet. Deze carmeet zal om 19:00 beginnen bij de parking naast blokkenpark. Wij delen extra informatie over het evenement en gingen in gesprek met de persoon die het evenement organiseert.

 

 - Dit artikel bevat promotie waarvoor betaald is - 

 

Voor de carmeet is al een mooie flyer ontworpen waarop de meeste informatie te vinden is. Wanneer je de entree van 2,5K hebt betaald mag je je auto neer zetten op een van de parkeerplaatsen. Er is ook een mogelijkheid een loterijkaartje te kopen. Dit kaartje kost 5000 euro en dit kan je aanschaffen bij de ingang. Je mag maximaal 1 kaartje kopen per persoon. De prijs van de loterij is een nog geheime auto met een prijs van ongeveer 300K.

 

Er is ook prijsgeld te winnen voor twee categorieën, namelijk de best getunede auto en de best overtunede auto. Bij de categorie best getunede auto moet je vooral denken aan een hele cleane en nette auto. Overtuned gaat juist meer over grote uitlaten, spatborden en gewaagde kleuren.

 

Er zijn ook een aantal sponsoren van het evenement. Deze sponsoren mogen een half uur eerder binnen komen en meekijken behind the scènes. Ook mogen zij gebruik makende van speciale VIP plekken. De omroep zal ook als sponsor aanwezig zijn. Het evenement duurt tot 21:00.

 

Ik sprak Seba Markx, organisator van het evenement en lid van de Rothschilds. Toen ik hem vroeg waarom hij dit evenement organiseerde vertelde hij dat hij graag mensen op een positieve manier bij elkaar wilde brengen en dat hij wilde zorgen dat mensen een paar uur gefocust waren op de gezellige sfeer in plaats van geld verdienen of schieten. Ik ben erg benieuwd naar het evenement en naar hoeveel autoliefhebbers eropaf komen.

 

Voor meer informatie over de carmeet kan je contact opnemen met Seba Markx op de gemeenteapp. Hij is dit weekend auto onderdelen ophalen in Tokyo en zal zondagavond weer aanwezig zijn.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.