Schietpartij Bij Het Ziekenhuis

Gepubliceerd op 24 augustus 2023 om 22:48

Geschreven door: Anoniem


VIJFHUIZEN - Afgelopen woensdag rond
19:30 kreeg de politie een melding van een verdachte situatie bij het ziekenhuis. De politie ging zoals het hoort een kijkje nemen. Dit liep uiteindelijk uit op een hectische situatie.

 

Toen de politie eenmaal terplaatse was zagen zij meerdere gewapende personen binnen in het ziekenhuis staan. Er was gelukkig geen gevaar voor burgers, het personeel was al naar buiten geëvacueerd met de patiënten. Toen de agenten zich bij de vooringang hadden gepositioneerd realiseerden zij zich dat de achteringang helaas nog open was. Hier haasde de politie zich dan ook snel naartoe.

 

Toen de agenten bij de achteringang aangekomen waren kregen zij een melding, een van hun collega's had zijn/haar noodknop ingedrukt. Er brak een vuurgevecht los tussen twee agenten en iemand van binnen. Toen er nog meer noodknoppen werden ingedrukt vreesde de politie het ergste. Opeens kwam er een waardetransport wagen aanrijden. Hier sprongen 2 a 3 mensen van de criminele groepering die ook binnen stond uit en zij gijzelden de politie van achteren. In dit process werden twee agenten gegijzeld, in de chaos werd er ook een agent doodgeschoten. Toen er twee agenten op hun knieën gegijzeld binnenzaten kwam de DSI (Dienst Speciale Interventies) in actie!

 

Er was echter iets geks aan de hand. De DSI werd overmeesterd en het was onduidelijk wat er nou gebeurde. Sommige DSI leden gijzelden hun eigen collega's! Later bleek dat de criminelen het gelukt was om een politie busje te jatten inclusief de kleding die erin lag. Deze kleding hadden zij aangetrokken en zij deden zichzelf voor als DSI. Eenmaal binnen sloten zij zich aan bij hun eigen groep. De versterkingstroepen waren dus uiteindelijk niet voor de politie maar voor de criminelen!

 

Na 45 minuten gegijzeld te zijn geweest is de politie vrijgelaten. Gelukkig waren ze in de buurt van het ziekenhuis en konden alle agenten medisch gecheckt en geholpen worden aan hun verwondingen. De criminelen zijn gevlucht en nog steeds voortvluchtig.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.