Thuisbezorgd krijgt 'speciaal' vervoer

Gepubliceerd op 17 augustus 2023 om 20:45

Geschreven door Arend Aeroplané met betaalde promotie van Berend Botje

 

VIJFHUIZEN - Sinds een aantal maanden hebben we een nieuw bedrijf in Vijfhuizen, genaamd Thuisbezorgd. Dit bedrijf werd met veel enthousiasme ontvangen door de stad. Tijd om uit te breiden vond het bedrijf; Het bedrijf kocht 2 nieuwe voertuigen aan! Ik ging in gesprek met de eigenaar van het bedrijf.

 

 - Dit artikel bevat promotie waarvoor betaald is - 

‘Ding Dong, zei er iemand ThuisBezorgd!’ - Berend Botje

 

''Het zal jullie niet ontgaan zijn, de vrolijke ringtone, snelle service en het vriendelijke personeel''. Zo begon Berend, eigenaar van Thuisbezorgd, het gesprek, ''Thuisbezorgd heeft een naam gemaakt in de stad en is niet meer weg te denken.''

 

''Afgelopen twee maanden ben ik veel in de stad geweest, het begin was moeilijk en ik maakte verlies. De kosten van een nieuwe bus, werkkleding en inkoop van producten waren hoog en er waren nog weinig klanten. Door hard werken, veel reclame maken en goede service leveren kwamen er steeds meer nieuwe klanten bij.  Vooral de laatste paar weken heb ik het soms te druk en moet ik klanten opbellen dat ik vertraging oploop door het grote aantal bestellingen.''

 

Wat is de reden van het 'succes' van Thuisbezorgd zal je je misschien afvragen. Volgens Berend is dat duidelijk: 'Verbondenheid, dat waarderen mensen echt'.

Maar Berend benadrukt ook dat hij nog steeds leuke/minder drukke avonden heeft, ''Ik maak ook altijd een praatje, pak soms mijn hengel erbij en ga er gezellig bij staan en geef een rondje van de zaak'' ging hij verder; '...Samen maken wij Vijfhuizen tot een stad.”

 

Door het grote succes van de afgelopen tijd heeft hij in Thuisbezorgd kunnen investeren. Hij heeft een marketing bedrijf ingeschakeld om reclame voor ze te maken en daarnaast hebben ze van de gemeente een nieuwe bezorgauto en scooter gekregen waar ze ontzettend blij mee zijn!

 

Op dit moment is Berend vooral bezig met het genieten van de klanten en de bestellingen, hij heeft een leuk inkomen kunnen genereren. Toch droomt Berend van meer: “Mijn verlangen is om een eigen pand te krijgen en mensen in dienst te nemen. Op die manier kunnen we nog meer mensen met elkaar in verbinding brengen.”

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.