Binnenval Bij Omroep Vijfhuizen

Gepubliceerd op 13 augustus 2023 om 22:50

Geschreven door Rebecca Kiramman


VIJFHUIZEN - Een bizarre situatie bij Omroep Vijfhuizen. Er werd bij de omroep binnengevallen door een groep gewapende mannen. Zij hadden ook een paar hostages bij zich. Ik vertel je meer over de binnenval. 

 

 

Toen ik rustig een artikel aan het typen was op de bovenverdieping van de omroep hoorde ik opeens stemmen beneden. Voordat ik het doorhad waren er ook twee gewapende mannen boven. Zij hielden mij onder schot en vroegen mij om mijn handen te laten zien en hun te volgen. Binnen de omroep liepen meerdere gewapende mensen met maskers op, er stonden ook meerdere hostages bij alle ingangen. Bij 1 deur zaten twee mensen van de groep Reznikov. Ik heb geruchten gehoord dat na een gesprek tussen de overvallers en Reznikov er een akkoord is gekomen. De twee mannen van Reznikov werden vrijgelaten en vervangen door twee andere hostages. 

 

Toen ik meeliep met de mannen vroegen ze mij waar ze koffie konden vinden. Toen ze de koffie hadden geregeld werd ik naar een computer geleid en gevraagd of ik kon inloggen op de website. Ze legden uit dat ze wilden dat ik een artikel schreef over hun teleurstellingen in het criminele circuit. Het werd mij ook duidelijk dat deze mannen lid waren van VTK, zeker toen mij een nieuw logo voor de omroep doorgemaild werd. Hier stond overduidelijk VTK in. Een woordvoerder vertelde mij wat ik allemaal in het artikel moest zetten. Hieronder zal ik het artikel en het tijdelijke logo neerzetten. Later werd mij ook verteld dat ik via  het account van de omroep neer moest zetten dat Reznikov het wel goed deed, met een knipoog. Dit had waarschijnlijk te maken met het akkoord van eerder op de avond.

 

 

Hierbij een bericht van VTK:

 

Wij zijn teleurgesteld in het criminele circuit in Vijfhuizen. Kopstukken van grote organisaties (zoals Takeshi) praten met politie bij conflicten in plaats van dat zij dit 1 op 1 oplossen.  Verder laten andere organisaties hun hoofd niet zien.

 

Zero Tolerance is vernederd in hun eigen buurt en durft niks te doen. 

 

De Boneriders houdt alleen maar theekransjes, het is treurig dat de president zich niet laat zien. 

 

Wij verwachten een onderhandeling met de politie.

 

Faka met jullie

 

Dit artikel representeert niet de mening van de omroep of van mij. Dit is onder schot geschreven.

 

Er werd mij ook gezegd dat ik bij het artikel de advertentie van de VTK sigaretten toe moest voegen en een foto van twee hostages. Na het publiceren van het artikel was VTK tevreden en werd ik naar buiten gebracht. Ik werd door een agent begeleid naar de ambulance en daar kreeg ik een medische keuring. Binnen zaten op dat moment nog steeds een aantal hostages. Deze hostages zijn uiteindelijk wel vrijgelaten.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.