Update Over De Verkoop Van De Vanilla Unicorn

Gepubliceerd op 12 augustus 2023 om 21:14

Geschreven door Rebecca Kiramman, Foto's door Bakmet Achmet

VIJFHUIZEN - Twee weken geleden werd er in het gemeentehuis een info sessie gehouden over de verkoop van de Vanilla Unicorn. Deze info sessie werd gehouden door Xavier Rodenburgs. In deze sessie werd besproken dat de Vanilla Unicorn binnenkort verkocht zal gaan worden. Ik sprak Xavier in de omroep over de verkoop en over wanneer de veiling zal zijn.

 

 

Voordat het gebouw geveild zal worden wordt er verwacht van alle geïnteresseerden dat zij een businessplan aanleveren bij Xavier. Dit businessplan kan ingeleverd worden tot uiterlijk woensdag 16 augustus. Als je geen businessplan inlevert kan je ook niet meebieden bij de veiling. Het is dus belangrijk om er nog een te gaan maken als je ook interesse hebt in het meebieden op de Vanilla Unicorn. In het businessplan wordt vooral verwacht dat je een duidelijk plan van aanpak hebt staan voor wat iedereen gaat doen en wat voor rollen de medewerkers zullen hebben. Ook wordt er verwacht dat je al na hebt gedacht over hoe je winst wil maken, hoe je die winst gaat verdelen en hoeveel geld je wil investeren. Verder zijn ideeën over speciale avonden, hoe je klanten wil krijgen, openingsdagen en openingstijden ook goed om te vermelden. De lengte van het businessplan is niet persé belangrijk, het is vooral belangrijk dat de inhoud sterk is.

 

Er zijn op dit moment drie businessplannen ingeleverd en goedgekeurd door Xavier. De personen die deze plannen ingeleverd hebben zullen de mogelijkheid krijgen om mee te bieden in de veiling. De veiling zal plaatsvinden op zondag 20 augustus rond 20:00 uur. Het startbod bedraagt 2,5 miljoen. Er wordt verwacht dat de geïnteresseerden het geld dat zij bieden op hun rekening hebben staan en ook meteen over kunnen maken indien zij de veiling winnen. We zullen binnenkort vast nog meer horen over de verkoop. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.