Vermist! Mika Jansen (23)

Gepubliceerd op 10 augustus 2023 om 21:04

Geschreven door Rebecca Kiramman, Foto's door Kees Jansen

VIJFHUIZEN - Twee weken geleden is Mika Jansen spoorloos verdwenen. Niemand weet waar hij naar toe is of wat er met hem is gebeurd. Ik sprak zijn broer Kees Jansen over de situatie. Kees kwam naar mij toe met de vraag of ik de inwoners van Vijfhuizen kon vragen om hulp met het zoeken naar Mika. Hij maakt zich namelijk ontzettend veel zorgen over zijn broer. Hij heeft sinds Mika zijn vermissing niks meer van zijn broer gehoord. 

 

 

De afgelopen maanden waren niet makkelijk voor de twee broers. In juli is Kees naar een afkickkliniek geweest voor zijn cocaïneverslaving. Mika had hem daarheen gestuurd omdat Mika zich zorgen maakte om zijn broer. Toen Kees na twee weken de afkickkliniek uit was waren hij en Mika blij om elkaar weer te zien. Toch werden ze al snel weer uit elkaar gehaald. 

 

Woensdagavond 26 juli zagen ze elkaar voor het laatst. Het leek een normale dag, alles ging prima met het duo en ze hadden een gezellige avond. De volgende ochtend wilde Kees langsgaan bij Mika en toen zag hij dat zijn broer weg was. Hij zocht overal maar kon Mika nergens vinden. De vermissing is ook aangegeven bij de politie. Ondanks dat de politie hun ogen open houdt is Mika nergens te vinden.

 

 

Ik vroeg Kees of er enige reden zou kunnen zijn waarom Mika is verdwenen. Helaas had Kees geen idee. Hij legde uit dat hij en Mika niet echt vijanden hadden dus dat het hem onwaarschijnlijk leek dat Mika ontvoerd was. Verder heeft Mika volgens zijn broer behalve een vape verslaving ook geen gekke verslavingen waardoor hij zou kunnen verdwijnen. Het leek Kees sterk dat een vape de reden is van de verdwijning van Mika.

 

Ondanks dat de politie ook aan het zoeken is naar Mika wil Kees graag extra hulp vragen. Hij biedt een beloning van €25000 aan de gouden tip om Mika te vinden. Tips of informatie over de locatie van Mika kan je doorgeven aan de politie. 

 

Kees (links) en Mika (rechts)

 

Kees wil graag ook nog wat doorgeven aan Mika.

‘Mika, als je dit leest. Stuur me een berichtje. Ik kan niet zonder jou, niffo.’

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.