Verwarde Verdachte Opgepakt

Gepubliceerd op 25 juli 2023 om 20:51

Geschreven door Rebecca Kiramman, Foto's door Rebecca Kiramman

VIJFHUIZEN -  Een gek voorval vanmiddag in Vijfhuizen. De politie hield een man aan waar een signalering op stond, zonder überhaupt te hoeven zoeken naar de verdachte. Hoe kon dit gebeuren?

 

In de middag stond een politieauto stil op de brug bij het hoofdbureau. De verdachte, voor anonimiteit noemen wij hem S., liep zelf naar de politieauto toe en vroeg hem of hij een signalering had. Hij gaf zijn identiteitsbewijs aan de agent om het te laten controleren. Tot de verbazing van de agent had S. ook echt een signalering, namelijk in verband met een overval op een waardetransport.

 

Na het antwoord van de agent wilde de crimineel eigenlijk weer weglopen. Dit liet de politie niet toe. Snel gingen zij achter hem aan en sloegen hem in de boeien. De verdachte probeerde nog weg te komen maar dat was tevergeefs.

 

De verdachte probeerde nog onder zijn straf uit te komen en vroeg een advocaat om hulp. Helaas voor hem moest hij toch de gevolgen van zijn acties onder zien en kreeg hij 25 maanden celstraf. Toen we S. vroegen om commentaar op de gebeurtenis vertelde hij dat hij het niet helemaal goed had ingeschat. Hij had gehoopt dat de politieagent hem niet meteen op zou pakken. Dit zal hem niet nog een keer overkomen!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.