Het Afscheidsfeest Van Kevin

Gepubliceerd op 24 juli 2023 om 22:19

Geschreven door Rebecca Kiramman & Oliver Vissers, Foto's door Rebecca Kiramman

VIJFHUIZEN - Een tijdje geleden moest de ambulance afscheid nemen van Kevin Kerker. Hij is voor een langere tijd de 01 geweest van de ambulance. Er is daarna nooit een afscheidsfeest geweest maar zaterdagavond kwam daar verandering in.

 

Een tijdje geleden moest de ambulance afscheid nemen van Kevin Kerker. Hij is voor een langere tijd de 01 geweest van de ambulance. Er is daarna nooit een afscheidsfeest geweest maar zaterdagavond kwam daar verandering in. 

 

Voor Kevin was het feest een grote verrassing. Hem was namelijk wijsgemaakt dat hij naar een ambu-uitje zou gaan. Dit liep voor hem anders dan hij had verwacht. Er was door Oliver, Anna en Ron een heel plan bedacht om Kevin naar de locatie van zijn feest te brengen.

 

Er werd Kevin verteld dat ze met het uitje zouden gaan karten, en dat hij bij de ambu op Oliver moest wachten zodat ze samen naar de kartbaan konden vertrekken. Toen Kevin aankwam bij de ambulance was Oliver nergens te bekennen en was in plaats daarvan Anna daar.  Zij ontvoerde Kevin en bracht hem naar de dam. Daar stond Ron met de traumaheli. Hij nam Kevin mee en maakte hem wijs dat de heli gestolen was! Ron bracht Kevin naar het feest en daar werd Kevin enthousiast verwelkomd.

 

Op het feest waren veel verschillende mensen aanwezig. Een groot deel van de aanwezigen bestond uit huidig en oud ambulancepersoneel, maar ook de broer van Kevin, Oliver Kerker, was aanwezig. De huidige 01 van de ambulance kwam ook langs en had zelfs haar eigen chauffeur! Nikita werd op het terrein afgezet door Mikey. Verder waren er ook leden van de Boneriders aanwezig, aangezien Kevin nu een hangaround is bij de Boneriders.

 

Na even feest vieren, bijpraten en vuurwerk afsteken was het tijd voor speeches. Kevin durfde eigenlijk niet en probeerde weg te rennen. Dit werd niet toegestaan, hij moest toch het podium op. Met een beetje tegenzin nam hij het woord en gaf hij toch een speech. Hij bedankte iedereen voor hun aanwezigheid en voor de mooie tijden. Hij vertelde ook over zijn mooiste herinnering bij de ambulance, namelijk de keer dat Kevin iemand moest redden bovenop een berg. Toen Kevin de persoon op de brancard had gelegd ging er iets fout. Hij was vergeten de brancard goed vast te houden en de persoon reed met brancard en al de berg af. Ondanks dat de persoon een extra trauma-ervaring had ging het verder goed met de persoon, in het geval dat je je dat afvroeg.

 

Verder deelden oud collega’s van Kevin ook hun mooiste herinneringen. Martijn vertelde dat hij de beste tijd had met Kevin toen Kevin niet kon praten door zijn keelpijn. Anna deelde haar ervaringen en ook Len praatte over alle bijzondere dingen die Kevin en hij samen hadden meegemaakt. 

 

Ik zal niet elke speech hier delen, dan wordt het wel een lang artikel. Ik wil wel nog even de speech van Tieske delen. Hij had zich niet goed voorbereid en begon in paniek woordgrappen te vertellen die oprecht zo slecht waren dat we bijna het feest eerder stop moesten zetten. Ik zal er eentje met je delen: 

 

Wat zei de wandelende tak tegen de boom?

 

Waarom beweeg jij niet?

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.