Otto’s Auto’s, Nieuw in Vijfhuizen

Gepubliceerd op 21 juli 2023 om 21:13

Geschreven door Rebecca Kiramman, Foto's Otto's Auto's

VIJFHUIZEN - Vanaf vandaag zal er een nieuw bedrijf in Vijfhuizen te vinden zijn. Wij zijn blij dat wij deze primeur met jullie mogen delen!

Betrouwbare bronnen hebben ons verteld dat Otto’s auto’s vandaag zijn deuren opent. Dit bedrijf springt in op de altijd drukke markt voor tweedehands autoverkoop. Normaal kon dit alleen via Marktplaats of via de autodealer in Sandy. Otto besloot dat het ook anders kon. Hij ging een samenwerking aan met de eigenaar van de tweedehands verkoop bij Sandy.

De eerste 9 auto’s van de reeks bij de tweedehands verkoop in Sandy zullen nu aangeboden worden bij Otto’s Auto’s. Hierdoor heeft de autoverkoop in Sandy zometeen ook 9 nieuwe plekken beschikbaar, omdat de voorste auto’s naar Otto verplaatst zullen worden. Otto biedt ook iets nieuws aan. Hij geeft inwoners de mogelijkheid om hun voertuigen direct door te verkopen aan hem, zolang de nieuwwaarde van de auto of motor onder de 1 miljoen zit. Dit is fijn voor mensen die snel van hun auto af willen of met spoed geld nodig hebben.

Otto’s Auto’s zal te vinden zijn vlak bij de ANWB in een gloednieuw pand. Wij zijn erg benieuwd naar het nieuwe bedrijf en zullen het snel komen bewonderen!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.