Zei Er Iemand Thuisbezorgd?

Gepubliceerd op 21 juli 2023 om 20:20

Geschreven door Rebecca Kiramman, Foto's door Rebecca Kiramman

VIJFHUIZEN - Sinds kort is er een nieuw bedrijf in Vijfhuizen, namelijk Thuisbezorgd. Dit bedrijf werd met veel enthousiasme ontvangen. Maar wie is het gezicht achter Thuisbezorgd? En hoe staan de zaken ervoor? Ik ging in gesprek met de eigenaar.

‘Berend Botje ging uit varen met zijn bootje, naar Vijfhuizen!’ - Berend Botje

Toen Berend net in de stad was spendeerde hij veel tijd aan vissen. Hij deed dit graag samen met zijn vrienden en ze konden soms uren lang daarmee bezig zijn. Helaas stuitte Berend toen op een probleem. Na een tijdje vissen kregen hij en zijn vrienden honger. Er was niet altijd een supermarkt in de buurt en hierdoor moest Berend ver rijden om eten te halen, terwijl hij liever bezig was met vissen. Eten van te voren meenemen ging ook niet want Berend wilde niet altijd eten meeslepen.

 

Opeens kreeg Berend Botje toen een idee. Hij wilde een bezorgservice maken voor eten en drinken binnen Vijfhuizen. Al snel maakte hij contacten met mensen binnen de stad waar hij voorraden eten kon opkopen. Verder maakte hij ook gebruik van de lokale ondernemers binnen de stad. Zo heeft hij bij de CCD zijn bezorgbus gekocht en heeft hij bij Benny’s zijn auto oranje laten spuiten. Berend vindt het belangrijk om elkaar te ondersteunen in de moeilijke tijden vanwege inflatie. 

 

Berend hoefde niet lang na te denken over de naam voor zijn bezorgservice, hij koos voor Thuisbezorgd. Het bedrijf wordt gekenmerkt door de kleur oranje en ook door de catchy slogan die Berend met liefde voor zijn klanten zingt. 

 

De voordelen van Thuisbezorgd zijn groot. Zo betaal je een lagere prijs voor je producten dan in de winkels. Je hoeft verder niet eens de deur uit om eten te regelen, het wordt voor je neus bezorgd. Er zijn regelmatig acties waardoor je korting krijgt op de producten die Berend te bieden heeft. Voor onze vaste lezers hebben wij ook een promotiecode. Met de promotiecode ‘HELIKOPTER’ wordt jouw bestelling gratis bezorgd. De code is geldig van vrijdag 21-7 tot maandag 24-7, geldt tot maximaal €250 en kan slechts één keer per persoon gebruikt worden.

 

Thuisbezorgd is te bereiken op het nummer 0690991210.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.