Het Verhaal Achter De Familie Rothschild

Gepubliceerd op 18 juli 2023 om 21:21

geschreven door Rebecca Kiramman, Foto's door Rebecca Kiramman.

VIJFHUIZEN - Sinds kort is de familie Rothschild steeds meer in beeld gekomen in Vijfhuizen. Met hun interesse voor het inkopen van vissen en hun aanwezigheid op Twitter trekken zij steeds meer aandacht van vissers en nieuwsgierige inwoners.

Danny en Donny Deurklink, twee broers, zijn de oprichters van de Rothschild-familie. Niet veel later kwamen zij in contact met Smoker Green, hij hielp de gebroeders Deurklink met het vinden van hun passie in de visindustrie. Smoker had al meer ervaring hiermee en met zijn hulp werd de familie steeds sterker en hechter.

 

Ik sprak met een paar leden van de Rothschild-familie, namelijk Danny Deurklink, Smoker Green en Garson Arvilla. Garson Arvilla heeft een speciale rol binnen de familie, hij is namelijk hun eigen advocaat en juridisch adviseur. De andere leden van de Rothschilds, Mike Lito, Seba Markx en Donny Deurklink, waren helaas niet in de gelegenheid om bij het gesprek aanwezig te zijn.

 

We spraken af bij het nieuwe huis van Smoker. De familie zal hier meestal te vinden zijn. Eenmaal aangekomen bij het huis namen we buiten bij het zwembad plaats en gingen we in gesprek over de familie en hoe het tot nu toe gaat.

 

Danny Deurklink vertelt trots over de opstart van de familie. Ondanks dat hij samen met zijn broer klein begon, breidde de familie zich al snel uit. Ieder lid zet zich actief in en ze werken samen aan hun doelen. Ze staan allemaal gelijk aan elkaar en dit brengt een fijne sfeer met zich mee.

De focus van de familie Rothschild ligt voornamelijk op vissen. Ze kopen vissen in bij inwoners voor een eerlijke prijs. Voor elke vis betalen ze €40 en voor elke schildpad betalen ze €400. Vooral Smoker houdt zich bezig met de inkoop van de vissen, dit heeft de familie erg geholpen.

 

Verder ligt de focus van de Rothschilds ook op de maatschappij. De familie wil graag een positieve band met de inwoners van Vijfhuizen opbouwen. Ze geloven dat wanneer mensen vertrouwen in je hebben, je ook iets terugkrijgt van de maatschappij. Hun streven is om contact te maken met de inwoners en elkaar te helpen waar mogelijk.

 

Ze helpen de inwoners op hun eigen manier, namelijk door bonussen weg te geven aan mensen die vis aan hen verkopen. Ook geven ze advies aan hun klanten en verstrekken ze eten en drinken aan hongerige vissers.

 

Ondanks dat de familie vrij recent is opgericht, hebben ze al grote stappen gezet en laten ze zien dat ze streven om groot te worden. We zullen zeker meer van de Rothschilds horen!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.