Afscheidsfeest Van Joseph Civello

Gepubliceerd op 3 juli 2023 om 16:15

Geschreven door Rebecca Kiramman, Foto's door Frits Vehiglé & Rebecca Kiramman.

VIJFHUIZEN - Gisteren was een emotionele dag voor de leden van VTK. Zij hadden een afscheidsfeest georganiseerd voor een van hun leiders, Joseph Civello. Civello gaat met pensioen en zal VTK gaan verlaten. Het feest kwam als een verrassing voor Joseph en was ontzettend geslaagd! Wij waren erbij en vertellen jullie alles.

Om te voorkomen dat de informatie van het verrassingsfeest uitlekte werden er zorgvuldige voorbereidingen getroffen. Er werd in het geheim gepraat over het feest en het mocht ook niet online gezet worden. Toen het zo ver was is Joseph ontvoerd en meegenomen in een heli. Tot zijn verbazing kwam hij toen terecht bij zijn eigen thuishaven.

Joseph werd verwelkomt door een grote groep van VTK leden en ook stadsbewoners. Zelfs de ambulance kon plek maken in hun drukke schema en kwam even langs met de traumaheli.

De VTK vierde gisteren ook de goede omzet die zij hebben gemaakt het afgelopen half jaar. Zij hebben hard gewerkt en dit heeft zeker zijn vruchten afgeworpen.

Joseph heeft een prachtige speech gegeven waarin hij iedereen bedankte voor hun komst, en waarin hij ook vertelde over zijn mooie ervaringen bij VTK. Hij draagt het stokje over aan Schildpad, Schildpad zal Joseph zijn taken gaan overnemen.

Ook Danny gaf een prachtige toespraak. Daarna kon het feest beginnen. Er werd gedronken, gedanst en gezongen. Er werden zelfs freestyle sessies gehouden door Joseph en Schildpad, zij werden enthousiast toegejuicht door een groot publiek.

Een feest is niet een feest zonder wat chaos natuurlijk. Zo was er nog een bezoekje van de politie en was er een klein ongeluk met een ontploffende barbecue. Gelukkig kwam alles uiteindelijk goed en werd het feest afgesloten met een karaoke sessie op het nummer 'Fortunate Son'. Joseph zal zeker gemist worden bij VTK maar gelukkig blijft hij in de stad en zijn we nog lang niet van hem af!

Helaas is Joseph na zijn afscheidsfeest vermist geraakt, je kunt er hier meer over lezen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.