Hoe Staat Het Ervoor Met Het Nieuwe ANWB Gebouw?

Gepubliceerd op 3 juli 2023 om 11:49

Geschreven door Rebecca Kiramman, Foto's door Bart Beunhaas.

VIJFHUIZEN - Afgelopen zaterdag ging de omroep op bezoek bij de wegenwacht. Zij kwamen toen net terug van een boottocht. De boot van Rijkswaterstaat werd getest en er werd gecontroleerd of de boot het water op mocht. Gelukkig was dit nog goed en waren zij tevreden.

Rijkswaterstaat verwacht de komende tijd meer aanwezig te zijn op het water. Bijvoorbeeld voor controles, reddingen op zee en ook voor het uitdelen van bekeuringen. Met het warme weer verwachten zij meer mensen op de zee te zien.

Het warme weer heeft ook invloed op de ANWB zelf. De airco in hun pand is recent kapot gegaan en met de hitte van de afgelopen weken was dit best vervelend. Binnen in het pand liep de temperatuur soms wel op tot 35 graden.

De ANWB hoopte binnenkort een nieuw pand te krijgen maar hier zijn helaas nog geen nieuwe ontwikkelingen over. Wanneer zij meer weten zullen wij jullie hier ook over informeren!

De afgelopen tijd is het extreem druk bij de ANWB. Vanwege de ongelukken, de illegale straatraces en het standaard onderhoud is er bijna altijd wel iemand die hulp nodig heeft. De ANWB is hard op zoek naar nieuw personeel dat hun team kan versterken. Als personeelslid ben je deel van een leuk en gezellig team. Ook mag je als mederwerker gratis gebruik maken van de onderdelen en apparatuur van de ANWB om je eigen auto te repareren. Ben jij geïnteresseerd en wil je solliciteren? Klik dan hier.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.