Murder/Suicide Door Verwarde Man Bij Blokken Park

Gepubliceerd op 28 juni 2023 om 21:54

Geschreven door Bart Beunhaas, Foto's Bart Beunhaas & Ron Ruit

VIJFHUIZEN - helaas heeft iedereen in het leven hoogte- en laagte punten. Helaas ook voor de persoon die woensdag avond dreigde van een gebouw bij BP bank te springen.

Op Woensdag 28 juni kreeg de ambulance rond 21.20 de melding dat iemand zijn leven zou willen beëindigen. Daar werd met rinkelende bellen op uitgerukt. Eenmaal terplaatste aangekomen stond de verwarde man op de rand van het gebouw, klaar om te springen.

Ron Ruit en Koen Jansen probeerde de man te overtuigen om gewoon veilig met hun mee naar beneden te gaan. Volgens Ron Ruit zag meneer het niet meer zitten, omdat niemand hem zou mogen, de politie hem zocht en hij nog een hoop andere dingen aan zijn hoofd had. Nadat Koen hem probeerde te kalmeren werd de verwarde man boos en duwde hij Koen van het gebouw. Koen overleed helaas terplekke. Nadat meneer realiseerde dat hij nu helaas zichzelf zou moeten verantwoorden bij de politie voor zijn daden riep meneer dat hij niet in aanraaking wilde komen met de politie, waarna meneer sprong. Hij overleed ook terplekke.

 

Omroep Vijfhuizen wenst haar condolances aan beide families.

 

Ziet u het niet meer zitten, weet u het allemaal even niet meer. Dat is niet erg, mensen zijn er voor u. Weet u niet bij wie u uw verhaal kwijt moet, wees dan niet bang om met een ambulancier te praten. Zij helpen u met alle liefde door de moeilijke tijden heen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.