Grote Omgooi Binnen CCD Team

Gepubliceerd op 28 juni 2023 om 09:54

Geschreven door Bart Beunhaas, Foto's door Bart Beunhaas.

VIJFHUIZEN - Na de grote renovatie van het CCD gebouw was het ook tijd voor een grote renovatie binnen het team van de CCD. Wat is er nou precies veranderd en waarom?

Justin Force is afgetreden als leidinggevende binnen de CCD, toen wij hem vroegen waarom hij was teruggetreedden zei hij dit: "De keuzen is eigenlijk gemaakt omdat ik binnen de stad wat drukker ben geworden, buiten de CCD om. Waardoor ik eigenlijk minder tijd heb om mijn werk uit te voeren, dus vandaar mijn keuzen om iemand anders de kans te geven mijn functie over te nemen en zelf een andere functie als marketing manager uit te voeren. Want daar ligt wel mijn passie." "Daarmee kan ik wat meer doen wat ik leuk vind, maar alsnog bij springen om auto's te verkopen als het druk is, want daar ligt ook nogsteeds mijn passie."

Barend Molens heeft het stokje overgenomen van Justin. De heer Molens is natuurlijk al eens eerder CCD leiding geweest, dus is dit alles niet helemaal nieuw voor hem. Toch ziet hij het wel een beetje als een uitdaging. "Ik heb dit natuurlijk al eens eerder gedaan en nu met een nieuw pand, komt er toch weer een hele uitdaging. Het was niet makkelijk, ik moest eerst Justin wegkrijgen." Hierop moest Justin lachen en vulde aan dat hij vertrouwd dat de CCD met Barend in goede handen komt. Toen wij Barend vroegen of hij nog dingen wou veranderen binnen de CCD nu hij weer leiding was gaf hij als antwoord dat hij er nog niet veel over kwijt kon, maar al wel aan kon geven dat er veel nieuwe auto's zouden gaan komen, ook in de wat duurdere catogorieën. 

 

Op het einde zei Barend wel: "Mijn eerste verandering is dat iedereen een Bugatti Bolide krijgt." Maak daar maar van wat u zelf wilt.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.